Coachen

Coachsessie(s)

Coachsessies kunnen helpen om jouw vraag duidelijker te krijgen, verder te onderzoeken, een patroon te ontdekken (of herkennen) en waar nodig te doorbreken.
Uitgangspunt is het hier en nu, de huidige situatie waaruit jouw vraag voortkomt. We onderzoeken samen welke verandering ervoor kan zorgen dat je weer verder kunt.

Werkwijze

Spelenderwijs & ervaringsgericht gaan we op zoek naar wat er op dit moment nodig is.  Deze coachsessie(s) kunnen indoor en outdoor plaatsvinden (keukentafel, studieruimte, bos, strand of polder) en er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes en materialen, passend bij jouw vraag. Je kunt ook kiezen voor een hele andere manier: coachen met paarden.

Een of meerdere sessies

Soms is één coachsessie  voldoende, soms meerdere. Jij bepaalt dat zelf, afhankelijk van je vraag en wat je uit de sessie meeneemt. De ervaring leert dat een serie van drie coachsessies goed werkt, maar Studeercoach werkt niet met standaard trajecten. Maatwerk  staat voorop. 

Contact

Spreekt de begeleiding en coaching van Studeercoach je aan? Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op voor meer informatie via een van onderstaande opties. Van harte welkom!

Email

jadag@doeikniet.nl

WhatsApp

06-20021760